Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het plan

Er komen 8 ultra duurzame eengezinswoningen aan de J.C. Beetslaan. De woningen worden uitgerust met een eigen warmtepomp en PV-panelen die gedurende het jaar evenveel energie opwekken dan dat er wordt verbruikt. Bij een gemiddeld verbruik, is uw netto verbruik dan nul. 

Met het energielabel A ++++ hebben deze eengezinswoningen alles wat u van een moderne woning mag verwachten, maar er is nog meer: de ruimte (binnen en buiten het huis), de architectuur en het wooncomfort. Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen. 

 De woningen hebben een woonoppervlak van ca. 137 m2 en zijn voorzien van een heerlijke diepe achtertuin van ca. 14 meter op het noordoosten. In de achtertuin staat een berging. Handig voor het opbergen van uw fiets of tuingereedschap. De woningen hebben een priv√© parkeerplaats op eigen terrein. Dat is wel zo gemakkelijk.

De woningen bieden het beste van twee werelden. Aan u de keuze waar u geniet van zon, rust of gezelligheid. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een kopje koffie samen met uw buren op de mee ontworpen bankjes aan de voorzijde van de woning. Heeft u hier geen behoefte aan, dan geniet u van de rust en privacy in uw eigen achtertuin.  

De woningen sluiten naadloos aan bij de omgeving. En wat deze nieuwe woningen nog aantrekkelijker maakt is de ligging: vlakbij het centrum  en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen. Even snel een boodschap doen of een bioscoopje pakken; het is allemaal op loopafstand. In Hoofddorp kan winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend gecombineerd worden. 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring