Financiering

ING en Financieel Fit helpen u bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in een woning in het nieuwbouwproject De Beets? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. ING en Financieel Fit bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het? 

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt de financiële check (kosteloos) laten uitvoeren door een financieel adviseur van ING of Financieel Fit. Laatstgenoemde is een onafhankelijke tussenpersoon welke met alle geldverstrekkers samenwerkt en zo ook met de ING. 

De financieel adviseurs van zowel de ING als Financieel Fit zijn nauw betrokken bij het project De Beets. Zij gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Hoofddorp. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. 

Extra leencapaciteit

De woningen krijgen een energielabel A ++++. Vanaf 2024 kunt u méér lenen voor een energiezuinig nieuwbouwhuis. Voor een huis met energielabel A ++++ betekent dit € 40.000 extra leencapaciteit.

Neem contact op met één van de adviseurs

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw woning in Hoofddorp. 
 


ING | Tim Veldhuijzen


Telefoon: 06-11165041
E-mail: [email protected]


Financieel Fit | Ruth van de Ven


Telefoon: 0252 53 78 00
E-mail: [email protected]

Website


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring