Omgeving

HOOFDDORP

Een dorp met een belangrijke centrumfunctie, maar tevens een natuurrijke plek waar u heerlijk kunt ontspannen. veiligheid, bereikbaarheid, rust en comfort: in hoofddorp is er alle ruimte voor.

ALLES DICHTBIJ

Hoofddorp is de grootste plaats binnen de gemeente Haarlemmermeer en wordt omsloten door Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Nieuw Vennep. In mum van tijd kunt u met de auto via de A4 of vanaf het station Hoofddorp de omringende steden en luchthaven Schiphol bereiken.

LEVENDIG DORPSHART

Winkelen kan natuurlijk in het stadshart van Hoofddorp, gelegen op loopafstand. Hoofddorp Centrum is genomineerd voor beste binnenstad van Nederland. En dat is niet voor niets. Het centrum is de laatste jaren uitgegroeid tot een levendig dorpshart. Het winkelcentrum biedt een prachtige mix van winkels en voor een avondje uit is er voldoende keuze uit gezellige restaurants en uitgangsgelegenheden.
 
Naast het gemeentehuis staat cultuurgebouw de Meerse met o.a. een groot theater, een poppodium en een bibliotheek. Bovendien staat Hoofddorp bekend om jaarlijkse evenementen als Haarlemmermeer Culinair, Mysteryland, Meerjazz en Meerlive.

VOORZIENINGEN IN DE BUURT

Er zijn voldoende voorzieningen als scholen en kinderopvang rondom de J.C. Beetslaan te vinden. Bent u sportief aangelegd? Ook dan zit u goed in Hoofddorp. U kunt zich aansluiten bij talloze sportverenigingen, zoals honk- en softbalvereniging De Pioniers, voetbalvereniging S.V. Hoofddorp of Overbos of Hockeyclub De Reigers, waar u naar hartenlust vrije tijd kunnen doorbrengen. Gaat u liever buiten wandelen, fietsen of zwemmen? In het Haarlemmermeerse bos en de Toolenburgerplas kunt u heerlijk recreëren.
 
Hoofddorp heeft het allemaal. Want waar vind je zoveel goede eigenschappen op één plek? 
 

Locatie

Menu